ETT PROBLEMFRITT BYGGPROJEKT

 

Tillsammans med ett brett nätverk av duktiga medarbetare kan vi erbjuda er en helhetslösning på samtliga typer av byggprojekt. Vi utför samtliga jobb inom ny-, om- och tillbyggnation samt finsnickeri, små som stora. Vi får ofta höra från våra kunder att de uppskattar enkelheten av att ha en kontakt att vänder sig till i projekten. I samband med det ansvarar vi även för de inblandade och säkerställer att kvalitén håller hög nivå.

 

ROTAVDRAGET - Reducerat pris på arbetet

Går du i funderingarna på att renovera så ligger det helt rätt i tiden! Vi har förmånen att kunna erbjuda våra kunder ett reducerat pris på arbetskostnaden motsvarande 30%. Prisreduceringen avser arbetskostnaden och kan utnyttjas av samtliga som äger fastigheten.

Vad är egentligen ROT-avdrag?

- Förkortningen ROT står för, Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad

- Avdraget avser ägare av villa och bostadsrätter

- ROT-avdraget avser ej hyresrätter

- Fastigheten måste vara äldre än 5 år

- Rot-avdraget reducerar priset på arbetskostnaden. 

- Max 50 000 kr per år och person.

- Här följer några exempel som ger rätt till ROT-avdrag:

​Badrumsrenovering, köksrenovering, lägga in nya golv, målningsarbeten, ombyggnad, tillbyggnad, fönsterbyten,  takomläggning , fasadrenoveringar.

- Här följer några exempel som inte ger rätt till ROT-avdrag:

Nybyggnad, pool, grävning, murar, gräsmatta, markarbeten.

Här följer ett exempel på hur det fungerar med ROT-avdraget.

Philip och Julia anlitar Underverket Fastighetsförädling AB för att renovera om kök och två sovrum i deras villa. I offerten framgår det att kostnaden för arbetet motsvarar 250.000 kr ink moms varav 100.000 kr är material. Underverket Fastighetsförädling skickar efter avslutad renovering en faktura till Philip och Julia på 100.000 kr + 70% av arbetskostnaden dvs 150.000 * 0,7=105.000 kr. Philip och Julia betalar totalt 205.000 kr för renoveringen.

Efter att fakturan är betald så söker vi skattereduktion hos skatteverket för resterande 45.000 kr. Sedan granskas ansökan av skatteverket och betalar ut de resterande pengar till oss.

Vill du veta mer om ROT-avdraget besök www.skatteverket.se eller ring ossför mer information.

 

Underverket Fastighetsförädling AB

Tunagatan 51, 753 37 Uppsala

073- 83 15 826, info@underverket.net

 Copyright Underverket Fastighetsförädling AB